Rezervacija

 

 

 

 

 

Na naši spletni strani ponujamo dva načina rezervacij naših kapacitet.

 

1. ON-LINE rezervacijski sistem

ON-LINE rezervacijski sistem je najenostavnejši, varen in hiter način, da rezervirate sobo v našem hotelu. Poskrbeli smo, da imate preko on-line rezervacijskega sistema več možnosti rezerviranja sob:

Rezervacija po končanem spletnem postopku ni dokončna in garantirana. Za dokončno potrditev rezervacije vas bomo kontaktirali ter vam sporočili postopek garantiranja rezervacije z vplačilom akontacije. Rezervacijo je mogoče odpovedati ali spremeniti skladno s pogoji opredeljenimi v rezervaciji.

 

2. Rezervacijski obrazec

Način rezervacije na poizvedbo – v obrazec vpišete svoje podatke, želeni termin bivanja, želen tip namestitve ter morebitne želje ali dodatna vprašanja vezana na vaše bivanje. Odgovor z naše strani dobite v obliki ponudbe v roku 24 ur. Samo povpraševanje oziroma naša ponudba ne štejeta za potrjeno rezervacijo, saj je bistveni pogoj za potrditev in veljavnost rezervacije, garancija rezervacije v roku in pod pogoji navedenih v ponudbi. V primeru, da storitev ni dokončno potrjena ali garantirana v roku navedenem v ponudbi, se šteje kot nepotrjena in se avtomatsko izbriše iz našega sistema preliminarne rezervacije.

V kolikor bodo z vami bivali tudi otroci, navedite predvideno število otrok za katere je potrebno plačati bivanje. Pogoji za bivanje otrok so različni, zato jih prosim preverite na ceniku.

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Youtube